top of page

Vuokraa, osta tai myy liiketilasi tai liikekiinteistösi

Oletko kiinteistösijoittaja vai yrittäjä?

Yksin PK -seudulla on vapaana suunnilleen 1,1 miljoonaa neliötä toimistotilaa ja lisää rakennetaan koko ajan. Lisäksi vapaana on lukemattomia liiketiloja. Omistatko sinä tai työnantajayrityksesi niistä osan? RealEtta voi auttaa löytämään vuokralaiset tai ostajat toimistollesi tai muille toimitiloillesi järjestämällä niihin mielenkiintoisen tapahtuman, jonka avulla potentiaaliset vuokralaiset ja ostajat saapuvat paremmin paikalle tutustumaan. Lisäksi myytävän tai vuokrattavan toimistotilan tuunaus antaa ideoita potentiaalisille asiakkaillesi viihtyisästä työympäristöstä. RealEtta palvelee kaikkia kiinteistönomistajia, sijoittajia ja vuokralaisia myös muilla talousalueilla Suomessa. Kiinteistökonsultointini sisältää vuokralaisten tai ostajien etsinnän räätälöitynä juuri sinun tarpeisiisi esimerkiksi kohdekohtaisten nettisivujen  ja tapahtumien järjestämisen avulla. Kiinteistönvälitystoiminta hoituu luotettavasti RealEtta Oy:n kautta. 

Liikekiinteistöt: Rent
Key in the Lock

Myytävät ja vuokrattavat liiketilat

Koko Suomen alueella

Liikekiinteistöt: Properties for Purchase
Säynäslahdentie_10_Viikki.PNG

Säynäslahdentie 10, Viikki, Helsinki

Myydään kiinteistösijoituskohde, kokonaisuutena. Yhdelle käyttäjälle vuokrattu pienteollisuuskiinteistö. Vuonna 1984 rakennettu. Pienteollisuusrakennus kaupungin vuokratontilla. Autolla sisään ajettavaa tilaa. Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta. Tee tarjous ja kysy lisätietoja p. 040 5410631.

Tehtaantie 16.jpg

Tehtaantie 16, Seinäjoki

Myydään/ Vuokrataan suuri raskaalla kalustolla sisäänajettava teollisuus-/varastotila. Vapaa korkeus tilassa on 5 metriä. Tila sijaitsee katutasossa ja sen yhteyteen kuuluvat myös sosiaali- ja toimistotilat noin 365m2. Talon ympärillä on laaja asfaltoitu piha-alue. Kohteella ei lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa. Kysy hintaa ja pyydä lisätiedot p. 0405410631 !

17-12-18-5704.jpg

Liiketila myynnissä Imatralla rajan tuntumassa

Iso noin 2000m2 halli ja 1000m2 varasto ilman kannatinpaalujen haittoja nyt myynnissä. Tilaan sopii outlet center tai elintarvike-/ vähittäistavaramyymälä. Imatralla on kolmanneksi vilkkain rajan ylityspaikka Venäjän ja Suomen välillä. Soita ja pyydä lisätietoja. p. 0405410631/ Harriet Väänänen

Liikekiinteistöt: Services
Liikekiinteistöt: Properties for Purchase
Tehtaantie 16.jpg

Osta koko salkullinen kiinteistöjä

Kysy hintaa tai tarjoa!

Kirjoita NDA kanssamme, niin saat lisätietoja salkun sisällöstä. Kaikki kohteet myynnissä myös yksittäin.

bottom of page