©2018 by RealEtta Oy.

Vuokraa, osta tai myy liiketilasi tai liikekiinteistösi

Oletko kiinteistösijoittaja vai yrittäjä?

Yksin PK -seudulla on vapaana suunnilleen 1,1 miljoonaa neliötä toimistotilaa ja lisää rakennetaan koko ajan. Lisäksi vapaana on lukemattomia liiketiloja. Omistatko sinä tai työnantajayrityksesi niistä osan? RealEtta voi auttaa löytämään vuokralaiset tai ostajat toimistollesi tai muille toimitiloillesi järjestämällä niihin mielenkiintoisen tapahtuman, jonka avulla potentiaaliset vuokralaiset ja ostajat saapuvat paremmin paikalle tutustumaan. Lisäksi myytävän tai vuokrattavan toimistotilan tuunaus antaa ideoita potentiaalisille asiakkaillesi viihtyisästä työympäristöstä. RealEtta palvelee kaikkia kiinteistönomistajia, sijoittajia ja vuokralaisia myös muilla talousalueilla Suomessa. Kiinteistökonsultointini sisältää vuokralaisten tai ostajien etsinnän räätälöitynä juuri sinun tarpeisiisi esimerkiksi kohdekohtaisten nettisivujen  ja tapahtumien järjestämisen avulla. Kiinteistönvälitystoiminta hoituu luotettavasti RealEtta Oy:n kautta. 

 

Myytävät ja vuokrattavat liiketilat

Koko Suomen alueella

 

Vitikka 6, Espoo

Myydään Espoon Kilossa sijaitse varasto-/toimistokiinteistö. Kiinteistössä kaksi varastohallia, joissa molemmissa kaksi lastauslaituria sekä toimistoa toisessa kerroksessa. Kiinteistö on rakennettu vuonna 1976 ja se on kaukolämmössä, piha on asfaltoitu ja aidattu. Tontti on noin 8500 m2. Kiinteistö on osin vuokrattu. Sijaitsee aivan Turunväylän läheisyydessä. Tee tarjous!

Säynäslahdentie 10, Viikki, Helsinki

Myydään kiinteistösijoituskohde, kokonaisuutena. Yhdelle käyttäjälle vuokrattu pienteollisuuskiinteistö. Vuonna 1984 rakennettu. Pienteollisuusrakennus kaupungin vuokratontilla. Autolla sisään ajettavaa tilaa. Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta. Tee tarjous ja kysy lisätietoja p. 040 5410631.

Tehtaantie 16, Seinäjoki

Myydään/ Vuokrataan suuri raskaalla kalustolla sisäänajettava teollisuus-/varastotila. Vapaa korkeus tilassa on 5 metriä. Tila sijaitsee katutasossa ja sen yhteyteen kuuluvat myös sosiaali- ja toimistotilat noin 365m2. Talon ympärillä on laaja asfaltoitu piha-alue. Kohteella ei lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa. Kysy hintaa ja pyydä lisätiedot p. 0405410631 !

Vaakatie 8, Lahti 5280m2

Myydään kohde Varjolanrinteen teollisuusalueella Lahdessa, entisen Nastolan kunnan alueella Valtatie 12 läheisyydessä. Teollisuuskiinteistön hallin korkeus on noin 6 m ja toimistotilat ovat kahdessa kerroksessa. Kiinteistössä on myös 500 m2 lämmittämätöntä varastotilaa. Suurin osa kohteesta on vuokrattuna parhaillaan hydrauliikkajärjestelmien tuottajayritykselle lopun tilasta ollessa tyhjillään. Pyydä lisätiedot ja tee tarjous p. 040 5410631 !

Liiketila myynnissä Imatralla rajan tuntumassa

Iso noin 2000m2 halli ja 1000m2 varasto ilman kannatinpaalujen haittoja nyt myynnissä. Tilaan sopii outlet center tai elintarvike-/ vähittäistavaramyymälä. Imatralla on kolmanneksi vilkkain rajan ylityspaikka Venäjän ja Suomen välillä. Soita ja pyydä lisätietoja. p. 0405410631/ Harriet Väänänen

Liiketila 170m² + 165m² Karjaa

Vuokrataan Karjaan keskustasta kävelykadun varrelta 4 osaan jaetusta market-kiinteistöstä kaksi liiketilaa. Liiketilat vuokrataan yhdessä tai erikseen. Erikseen vuokrattuna 170m² 1700€/kk+alv ja 165m² 1650€/kk+alv . Tilojen yhteydessä vapaana oleva n.300m² parvi ei kuulu sopimukseen ellei siitä erikseen sovita. Liiketiloissa on avarat lasiseinät kävelykadulle päin. Osoite Kauppiaankatu 14, 10300 Raasepori. Lisätiedot ja näytöt p. 0405410631/ Harriet Väänänen/ harriet.vaananen@realetta.com.

 
 

Osta koko salkullinen kiinteistöjä

Kysy hintaa tai tarjoa!

Kirjoita NDA kanssamme, niin saat lisätietoja salkun sisällöstä. Kaikki kohteet myynnissä myös yksittäin.